Recept na rychlou domácí horkou čokoládu z pudinku

To musíte vyzkoušet! Rychlý recept na domácí horkou čokoládu z pudinku

Hrníček voňavé horké čokolády spolehlivě zahřeje po těle i na duši. S tímhle jednoduchým receptem z pudinku si ji budete moci doma dopřát, kdykoli dostanete chuť. Přesvědčte se, jak je to snadné. 

Na domácí horkou čokoládu potřebujete:

250 ml plnotučného mléka, 1  lžíce cukru (případně medu nebo svého oblíbeného sirupu), 1 lžíce poctivého holandského kakaa, 1 plná lžíce čokoládového pudinku (prášku)

Jak si udělat rychlou domácí čokoládu
  1. Do kastrůlku nalijte mléko, přidejte cukr nebo sirup, kakao, pudinkový prášek. Pořádně prošlehejte metličkou, ať vám pak nekazí požitek hrudky, a zahřejte. Vařte na mírném ohni do zhoustnutí.
  2. Hotovou čokoládu nalijte do hrnečku a nazdobte pořádným kopcem šlehačky, nebo si na ni nasypejte oblíbené malé marshmallows bonbonky.

 

 

K zimnímu období a procházkám po adventních trzích patří také kelímek lahodného svařáčku. A pokud si ho rádi dopřáváte i doma, určitě neváhejte vyzkoušet i naše dva oblíbené recepty na svařené víno